*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Basisoefeningen bewegingstherapie

M.H. Sonneveld ; M.I. Sonneveld Taal: Nederlands

Paperback

€ 51,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Basisoefeningen bewegingstherapie bevat een nagenoeg compleet overzicht met ruim 350 oefeningen die de basis vormen voor de fysio- en bewegingstherapie. Bij iedere oefening staan een of twee tekeningen die de tekst verduidelijken. In de tekst zijn vaktermen vermeden om uw vakkundige kennis te vertalen naar de patiënt. Zíj behoren immers uiteindelijk de oefeningen uit te voeren. Een klantvriendelijke taal helpt daarbij. De oefeningen zijn gerangschikt naar anatomische lokalisaties. Per lokalisatie is er onderscheid gemaakt tussen mobilisering en spierfunctieverbetering. Dit handzame naslag- en verzamelwerk is bedoeld voor studerenden en praktiserenden in de fysio- en bewegingstherapie. De oefeningen zijn ook in de sport en fitness bruikbaar.
ISBN
9789035222113
Vorm
Paperback
Uitgever
Springer Media B.V.
Druk
1e
Verschenen
30-03-2000
Taal
Nederlands
Pagina's
175 pp.
Genre
Geneeskunde
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris