Het directe pad

een praktijkboek Met 40 experimenten om non-duaal bewustzijn te ervaren

Greg Goode Taal: Nederlands

Paperback

€ 22,50

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Het directe pad

Paperback

€ 22,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Non-dualisme roept bij veel mensen tegenstrijdige reacties op: 'Intellectueel begrijp ik het wel, maar ik voel het niet, ik ervaar het niet zo!' Dit is het eerste boek over non-dualisme dat de lezer die ervaring wél kan geven. Dit boek is daarmee dé ontbrekende handleiding op weg naar zelfrealisatie.

Het is een werkboek dat de lezer via praktische 'experimenten' de illusoire aard van onze zintuiglijke waarnemingen zelf laat ontdekken. Hiervoor gebruikt de schrijver bij de verschillende zintuiglijke oefeningen en onderzoeken het beste bewijs dat we hebben: onze eigen directe ervaring.

Het is een uitdagend boek voor iedereen die geïnteresseerd is in de eeuwenoude filosofie van het non-dualisme, die zich de laatste jaren in een steeds groeiende belangstelling mag verheugen.

Greg Goode staat bekend om zijn unieke combinatie van doordringend inzicht, kennis van zowel oosterse als westerse bronnen, en een droog gevoel voor humor. Hij publiceerde 'Standing as Awareness, Nonduality in Western Philosophy' en vele artikelen. Greg studeerde psychologie en filosofie.
ISBN
9789088401220
Vorm
Paperback
Uitgever
Panta Rhei
Druk
1e
Verschenen
10-11-2015
Taal
Nederlands
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris