We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 17,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Schrikdraad is losjes gebaseerd op de mythe van Ariadne en het labyrint waarin haar geliefde zich laat opsluiten om een moordzuchtig monster, de minotaurus, half mens, half stier te doden. Hij vindt zijn weg naar buiten dankzij een draad die hij van haar kreeg, maar laat haar vervolgens op een eiland achter. De bundel begint met een klaagzang van Ariadne nadat ze achtergelaten werd, en duikt dan in een flashback opnieuw het labyrint in. De lezer komt in het labyrint zowel het monster als verdwaalde, kwetsbare figuren tegen. Het is een tocht die elke lezer anders zal beleven: de gedichten kunnen in de context van het persoonlijke leven worden gelezen, maar ook vanuit een maatschappelijke of meer bespiegelende invalshoek. Naarmate de lezer de weg uit het labyrint terugvindt, nemen gedichten over de liefde en de tijdloosheid van de menselijke tijd en ruimte de bovenhand.
ISBN
9789056551247
Vorm
Paperback
Uitgever
Poeziecentrum vzw
Druk
1e
Verschenen
14-12-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
0
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris