De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,10

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

'Mijn ouders gaan scheiden, ze willen niet vertellen waarom. Ik snap er niets van.' Wanneer Vanessa samen met haar zusje Sara gaat onderzoeken waarom hun ouders willen scheiden, ontrafelen zich vele familiegeheimen. Dit leidt tot snelle conclusies en hartverscheurende confrontaties. Kunnen de zusjes de waarheid aan? De belofte van hun ouders om er geen vechtscheiding van te maken, komt al snel onder druk te staan wanneer zich het ene na het andere incident voordoet. Ondertussen loopt voor Vanessa de druk hoog op om een keuze te maken tussen haar ouders.
ISBN
9789463183024
Vorm
Paperback
Uitgever
Sweek
Druk
2e
Verschenen
26-05-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
204 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris