We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 30,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Alles behalve Klassiek

Paperback

€ 30,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Dit boek bevat een methodiek die er op gericht is om snel piano te leren spelen zonder eerst noten te leren. De opzet is om volledig visueel en op het gehoor te gaan spelen (auditief). Je kan al snel liedjes en een blues spelen. Lees het boek en leer via deze methode alles te spelen behalve klassiek. Want voor klassiek moet je noten leren lezen en dat is bij deze methode niet nodig. Ook voor ervaren pianisten zeer nuttig gebleken en tevens mensen die de jazzkant op willen. Mensen hebben na het leren van deze methode goed inzicht om op te kunnen gaan voor de jazzopleiding aan het Conservatorium. Vooral door het eigen maken van bijvoorbeeld de 2-5-1- verbindingen en de toevoegingsakkoorden in brede liggingen, ontwikkel je via deze methode een goede basis voor een professionele toekomst.
ISBN
9789464187656
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
20-01-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
56 pp.
Genre
Naslagwerken & Woordenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris