ebook

€ 9,99

Pien en de weerwolf

ebook

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

<>Pien en de weerwolf van Myrthe v/d Meer <>Het vervolg op het verrassende kinderboekendebuut van bestsellerauteur

Pien heeft een hele gemene oma. Een griezeloma. Ze is altijd onaardig, komt nooit uit bed en houdt niet van mensen, alleen van kinderen. Het liefst eet ze twee keer per dag. Maar hoe doe je dat als je vampiertanden zijn wegbezuinigd uit je koninklijke kunstgebit?
Gelukkig weten Pien en Pony raad, want met een heel oerwoud aan sprookjesbeesten is er vast wel iemand die nog een paar tanden over heeft...

Pien en de weerwolf is het vervolg op Pien en de spoken; een grappig en ontroerend voorleesverhaal over het verschil tussen wat je wenst en wat je soms in werkelijkheid nodig hebt. Want wat als oma niet gemeen is, maar gewoon eenzaam? Pien en Pony gaan de uitdaging aan.

Het eerste boek over Pien wilde Myrthe v/d Meer heel graag schrijven en illustreren omdat ze een kinderboek wilde maken over een ouder met een depressie. Omdat Pien zo'n stoer, onverschrokken en optimistisch personage is, was het vanzelfsprekend dat er een vervolg kwam. Ook in dit boek maakt Pien weer onverwachte dingen mee, maar ze geeft niet op en blijft zichzelf; het beste dat je in elke situatie kunt doen!

 

ISBN
9789000351718
Vorm
ebook
Uitgever
Van Goor
Druk
1e
Verschenen
06-10-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
80 pp.
Genre
Fictie 7+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris