We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 29,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Thea van Montfoort
Directeur van Delphior, opleidingsinstituut voor ondernemingsraden
Bonussen, flexibele beloningen, extra vrije dagen; prestatiebeloning wint terrein op het klassieke salarissysteem. Hoewel er weerstand tegen deze vorm van beloning bestaat, beseffen velen dat het ook stimulerend en motiverend kan werken. Wanneer een bedrijf of instelling besluit om prestatiebeloning in te voeren, moet de OR hierover meebeslissen. Zij moet dan wel weten waar ze het over heeft als ze gaat onderhandelen over zaken als stukloon, provisie, merit rating en targets. OR en prestatiebeloning helpt OR-leden om zich een beeld te vormen van wat prestatiebeloning precies inhoudt en laat zien wat de rol van de OR kan zijn bij de invoering ervan. De auteur presenteert hiertoe een stappenplan waarin zij beschrijft hoe de OR het proces van invoeren in alle stadia kan begeleiden. Voorbeelden uit de praktijk laten zien hoe prestatiebeloning op een verantwoorde en door het hele bedrijf ondersteunde manier kan worden ingevoerd.
ISBN
9789013038316
Vorm
Paperback
Uitgever
Kluwer
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
127 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris