We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 15,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Jessica Durlacher - De zee is niet van onsToute Durlacher is terug te vinden in dit Literaire Juweeltje van maart 2013: liefde en jaloezie, het moederschap, het dochterschap, de VS, en het hardlopen. Thema's die de schrijfster na aan het hart liggen, zoals ieder weet die haar een beetje volgt. De drie verhalen in De zee is niet van ons waren niet eerder voor een breed publiek beschikbaar. Twee verhalen, 'Tien kilometer' en het titelverhaal, verschenen eerder voor een klein lezerspubliek in literaire glossy's. In het ontroerende 'Bezoek aan Queens' verbindt de schrijfster haar eigen literaire carrire met die van haar beroemde vader G.L.Durlacher, auteur van o.a. het indringende literaire kleinood Strepen aan de hemel.
ISBN
9789085162742
Vorm
Gebonden
Uitgever
B for Books B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-03-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
64 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris