De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 16,40

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

De leerlingen van klas 4A van het Vossius Gymnasium in Amsterdam kregen tijdens de lessen Nederlands van Henry Sepers de opdracht om drie verhalen te schrijven. Het eerste moest zich afspelen in het verleden, het tweede in het heden en het laatste in de toekomst. Een gebeurtenis uit hun eigen leven vormde het uitgangspunt, maar ze mochten er van alles omheen verzinnen. Fictie als middel om de werkelijkheid intenser te maken, maar ook om die een masker op te zetten. In 26 bijzondere verhalen stellen de scholieren zich de vraag wat geluk is, nemen ze ons mee naar het Witte Huis, een schoolplein, het dak van het paleis op de Dam, of de molen langs de Amstel die waakt over een rotonde ‘zoals een sfinx waakt over zijn piramides’. De geschiedenissen zijn persoonlijk of fantastisch, spannend of ontroerend, rauw of helder en breekbaar als kristal. Samen weerspiegelen ze de geest van een klas, en misschien wel van een generatie. Stap in de wereld van deze 26 jonge schrijvers en lees De man met het mes!
ISBN
9789402178159
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
27-06-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
96 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris