De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 29,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Tegen de achtergrond van een tijdperk van transitie, in denken en beleven, hanteren we bepaalde strategieën om met nieuwe ideeën en wereldbeelden om te gaan. DeFKa Research heeft kunstenaars, schrijvers, architecten, performers en musici uitgenodigd om een schetsontwerp, proef of samenvatting aan te leveren voor een essay (exposé, manifest, werkstuk, compositie). De kernvraag was of een universeel perspectief toepasbaar is en hoe we dat in de praktijk uitoefenen. In de bundel 'Universalisme als praktijk' zijn in totaal vijftien bijdragen verzameld die een beeld geven van de huidige stand van zaken op dit gebied. Bijdragen van Alice Bakker, Berend Vis, Desda Matla, Hans Sizoo - Rudy Klomp, Inbal Ann Hershtig, Ingeborg Entrop, Isabelle Duval, Jelte Hommes, Klaas Hendrik Hantschel, Nordanus, Sara van Leeuwen, Vilius Vaitikunas, Wilma Vissers, Corijn van Mazijk, Gert Wijlage.
ISBN
9789402189254
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
10-04-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
176 pp.
Genre
Kunst & Cultuur
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris