We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 9,99

Kroniek van een overzichtelijk jaar

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Na verschillende opgemerkte romans verrast Diane Broeckhoven ons met haar Kroniek van een overzichtelijk jaar, een zeer persoonlijk dagboek waarin het jaar 2018 zich veelbelovend als een rode loper uitrolt, maar gaandeweg ook dieptepunten met zich meebrengt. Broeckhoven laat zich echter niet uit het veld slaan door valkuilen en hindernissen. We lezen over haar schouder mee hoe accepteren veel beter werkt dan vechten, we krijgen inzicht in een schrijversleven, laven ons aan de humor waarmee klein en groot geluk in beeld worden gebracht, beleven gemeenschappelijk herinneringen aan een tijd die voorgoed voorbij is. Of lijkt. Diane Broeckhoven weet als geen ander grote levensthema's te vatten in een uitgepuurde taal en met scherp inlevingsvermogen. Naast de internationale bestseller De buitenkant van meneer Jules, schreef ze onder meer Wat ik nog weet, De poppendokter en Wat voorafging.
ISBN
9789460018138
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Vrijdag, Uitgeverij
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
232 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris