We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Een korte geschiedenis van de tractor in de Oekraïne meets Desperate Housewives

'Dit zwart-humoristische debuut beschrijft de wereld van Oost-Europese 'postorderbruiden' en de mannen die daarvoor betalen. Daria, een gewiekste en warmhartige doch afstandelijke secretaresse uit Odessa, vreest dat haar baas haar gaat ontslaan omdat ze niet wil ingaan op zijn seksuele avances. (…) Uit voorzorg neemt ze ook een bijbaantje bij Soviet Unions, een internetdatingservice die Westerse mannen koppelt aan beschikbare Oekraïense vrouwen. (…) Ondertussen beweegt haar eigen liefdesleven zich tussen een lieve minnaar in Californië, een Oekraïense ganster en haar bezeten baas. De wankele dans tussen humor en hartzeer broeit constant in dit verhaal, dat zich afspeelt op het snijpunt van liefde en geld, Oost en West, man en vrouw.'
PUBLISHERS WEEKLY
ISBN
9789045800783
Vorm
Paperback
Uitgever
Atlas Contact, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-01-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
384 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris