We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 13,75

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Een nieuw en spannend verhaal over Meneer Gum. Die ouwe schurk en zijn afstotelijke kompaan Billie Willie de Derde zijn weer allerlei slechts van plan. Ze kneden en smeden hun vuile plannetjes ditmaal boven op de Gnomenberg. Zouden de wijze Vrijdag O'Livier en het kleine meisje Polly in staat zijn de Drie Onmogelijke Uitdagingen van Gnomenberg te trotseren? En kunnen zij het lieflijke dorpje Braaxsel-Binnen behoeden voor een verschrikkelijk noodlot? Dit boek wemelt werkelijk van de zwaarden en trollen en heksen, en ook iets dat op een augurk lijkt.

In dit heldhaftige epos over moed, dapperheid en onverbloemde idioterie is slechts één ding zeker: DE WAARHEID IS VAN CITROENSCHUIM!
ISBN
9789089670625
Vorm
Gebonden
Uitgever
Hoogland & Van Klaveren, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-10-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
200 pp.
Genre
Diversen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris