Tweedehands | Inkoop

Bestellen & contact

Boekhandel Van der Velde beschikt over een grote collectie tweedehands boeken, te bekijken in Assen, Drachten, Groningen (A-Kerkhof) en Leeuwarden.

Natuurlijk kunt u onze gehele voorraad ook online vinden. Zoek op titel of auteur, blader door de gehele voorraad of gebruik een andere filter. Alle boeken kunt u vervolgens thuis laten bezorgen of af halen in de winkel.

Heeft u een vraag aan onze tweedehands afdeling? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch of via de mail te bereiken en helpen u graag verder.

Zelf boeken verkopen

Wist u dat u zelf uw boeken aan ons kunt verkopen? We zijn altijd op zoek naar een mooie aanvulling op de huidige collecties. In Assen, Drachten, Groningen (A-kerkhof) en Leeuwarden kunt u tijdens de inkooptijden uw boeken aanbieden. Als u niet voor niets langs wilt komen, maken we aan de hand van foto's graag een eerste inschatting.

Een verdere uitleg en de actuele inkooptijden leest u op onze informatiepagina!

 

 

 

Ophaalservice

We komen nu ook bij u thuis om boeken op te halen! Als u vijftig boeken of meer aan wilt bieden, maken we graag een afspraak met u.

Wilt meer dan 500 boeken aanbieden? We kunnen mogelijk een bod doen op al uw boeken. Wij regelen alles van het inpakken tot vervoeren van de boeken.

Lees verder voor meer informatie en de voorwaarden.

 

 

 

pro-mbooks3 : libris