Wat is tolino?

Wat is tolino?

Tolino combineert een passie voor lezen met het gemak van de digitale wereld. Ontdek de nieuwe leesvrijheid – op een van de bekroonde tolino eReaders, de mobiele tolino lees-app of dankzij de webreader direct in de browser. De tolino-producten zijn speciaal ontwikkeld voor lezers, die hoge eisen stellen aan een optimale leeservaring. Probeer het zelf uit en ontdek onze meermaals bekroonde tolino eReaders en het bijzondere tolino-ecosysteem.

Nog gemakkelijker eBooks kopen en opslaan!
Alle tolino eReaders hebben toegang tot een geïntegreerde eBook-shop. Zodra u een nieuw ebook wilt lezen, kunt u 24/7 via uw tolino ereader een nieuw ebook kopen. Alle bij uw gekochte eBooks worden opgeslagen in de veilige gratis tolino Cloud. Dankzij de tolino Cloud heeft u ook onderweg vanaf verschillende leesapparaten toegang tot uw eBooks en kunt u de comfortabele leessynchronisatie gebruiken.

Open systeem voor maximale vrijheid!
U alleen beslist voor welk aanbod u met uw tolino gaat en bij welke boekhandelaar u uw eBooks koopt. Met alle tolino-producten kunt u de standaard eBook-formaten (ePub, txt, pdf) met en zonder kopieerbeveiliging lezen. Maak gebruik van speciale aanbiedingen en kortingen van verschillende boekhandelaren en profiteer voortaan van het open systeem. Kiest u voor een andere eReader, dan is dat geen probleem. Uw eBooks kunt u eenvoudig op alle andere eReaders van andere aanbieders blijven gebruiken – zonder ingewikkelde conversie en zonder dat u titels opnieuw moet aanschaffen.
Ook de tolino tab biedt u toegang tot een onbeperkte mediabibliotheek met een uitgebreide keuze aan eBooks, films en miljoenen muzieknummers. Dankzij het Android-besturingssysteem van versie 4.4. heeft u toegang tot de Google Play™ Store en meer dan 1 miljoen apps – waarvan er meer dan 200.000 gratis zijn.

Unieke service op locatie, telefonisch en via het internet!
Ongeacht of u persoonlijk advies in een van de vele filialen van tolino-boekhandelaren zoekt, snel telefonisch advies wilt of online de handleiding van een tolino-product wilt raadplegen – met tolino geniet u de hele dag van een eenvoudige maar veelzijdige service!
De unieke cloud: met de tolino bibliotheekkoppeling kunt u al uw eBook-bibliotheken van tolino-boekhandelaren aan elkaar koppelen! Zo heeft u in één oogopslag toegang tot al uw eBooks – en dat in een enkel bibliotheekoverzicht.

De tolino-voordelen op een rijtje:

– tolino Cloud: eBooks veilig opslaan en synchroniseren

– Gratis service: klantenenservice via internet, mail of telefoon of op locatie bij uw boekhandelaar.

– Open systeem: vrije keuze van de boekhandelaar bij aankoop van uw eBooks

– Standaard eBook-formaten: compatibel met openbare bibliotheken

Lees-app: Mobiel en flexibel lezen – op smartphone of tablet

Webreader: Direct in de browser lezen – op smartphone, tablet, pc of Mac

Ook uw geleende ebooks van de bibliotheek kunt u lezen op uw ereader.

– Uw download gaat altijd via de boekhandel, en uw aankoop levert dus altijd een bijdrage aan uw lokale boekhandel.

Gebruiksvriendelijke leesinstellingen

Op de tolino past u eenvoudig leesinstellingen aan tot u uw ideale leescomfort vindt. Kies tussen zes lettertypes en zeven lettergroottes, en drie verschillende regelafstanden, tekstuitlijning en paginamarges. Daarnaast kunt u traploos de helderheid van uw scherm instellen van zeer subtiel tot fel licht.

Vlinder-los

tolino shine leesinstellingen

Overal uw digitale bibliotheek op orde

Met de tolino ereader bent u volledig vrij en onafhankelijk. Ook eerder aangekochte ebooks kunt u in de cloud opslaan (25GB), in EPUB- en PDF-formaat (met en zonder Adobe-DRM). Deze ebooks kunt u bovendien synchroniseren met vijf toestellen. Zo kunt u uw ebook op de tolino shine lezen, en verder lezen op bijvoorbeeld uw smartphone of tablet.

Via WiFi heeft u altijd en overal toegang tot uw uw ebooks. Ook het kopen en downloaden van ebooks kan draadloos via WiFi. U vindt hiervoor de webshop van Libris geïntegreerd op uw nieuwe tolino. U hoeft uw ereader hiervoor dus niet aan uw computer te koppelen. Gaat u op reis en heeft u dan geen WiFi-verbinding? Download dan de boeken die u wilt lezen op uw tolino voordat u vertrekt.

tolino shine bibliotheek

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris