Ebooks

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 27 maart t/m 2 april

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

De Wereld Draait Door ... Boek van de Maand maart - de ebooks:

Max, Mischa & het Tet-offensief van Johan Harstad

Boek -vd -maand -def

Ze weten álles van boeken, zien er maandelijks stapels nieuwe van én ze hebben een sterke mening: elke laatste dinsdag van de maand in DWDD een panel van vier boekverkopers met de boekenrubriek ‘Boek van de Maand’.

Bekijk het 'DWDD'-archief

Tijdelijk in prijs verlaagd van 8,99 naar 2,99 (geldig van 31-3 t/m 2-4)

La superba

Ilja Leonard Pfeijffer

€ 2,99
Deze roman is een monument voor een stad zoals er maar &eacute;&eacute;n is: Genua, La Superba (de hoogmoedige).<br /> <br /> En meer nog dan een roman over een schokkend echte en labyrintische stad, is het een liefdesverhaal dat tragisch eindigt.<br /> <br /> En meer nog dan een stadsroman en een liefdesroman, onderzoekt, vertelt en ontrafelt La Superba de fantasie van een beter leven elders en laat zien hoe mensen van gerenommeerde schrijvers en verlopen heren van stand tot arme Senegalese sloebers en flanerende hoeren op verschillende manieren verdwalen in die fantasie. <br /> En meer nog dan over de stad, de liefde en het lot van de zoekende mens gaat deze grandioze meerstemmige roman over het schrijven van een grandioze meerstemmige roman.<br /> <br /> Hoertjes zijn voor de lunch. Rond een uur of elf, half twaalf, komen ze tevoorschijn. Ze hangen rond in het labyrint van steegjes in de hellende driehoek tussen Via Garibaldi, Via San Luca en Via Luccoli, aan weerskanten van de Via della Maddalena, in duistere straatjes met po&euml;tische namen als Vico della Rosa, Vico dei Angeli en Vico ai Quattro Canti di San Francesco. Dit zijn stegen waar zelfs op het middaguur de zon niet doordringt. Daar leunen ze achteloos tegen deurposten of ze zitten in groepjes bij elkaar op straat. Ze zeggen dingen tegen mij als 'amore'. Ze zeggen dat ze van mij houden en dat ze willen dat ik bij hen kom.

t/m 31 mei afgeprijsd van €12,99 naar €2,99

De meisjes van Ravensbruck

Anna Ellory

€ 2,99

Een ontroerend verhaal over vrouwen in een concentratiekamp, vriendschap en hoop.

‘Ellory's krachtige debuut… onthult de verontrustende waarheid over deze vrouwen en hun kracht, opoffering en uithoudingsvermogen. Pak de zakdoeken er maar bij!’ Heat Magazine

‘Een buitengewone en meeslepende roman die me van begin tot eind in zijn greep hield en ontroerde.’ Mary Chamberlain, auteur van De kleermaakster van Dachau

Lees nu tijdelijk de ebooks van Danielle Steel van €9,99 voor maar €4,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

De actie is geldig van 1 t/m 30 april 2020

75 jaar bevrijd! Lees diverse oorlogsboeken nu extra voordelig

Bekijk alle ebooks

Deze actie loopt van 1 t/m 30 april 2020 (korting is al in de getoonde prijs verwerkt)

Dé bestseller over menselijk gedrag en verandering. Ben Tiggelaars 'De Ladder' nu t/m 30 april van €12,99 voor slechts 7,99!

De Ladder

Ben Tiggelaar

€ 7,99
Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen - op je werk en thuis - niet makkelijk is. Maar aan de hand van een slim en eenvoudig model - De Ladder - beschrijft Ben Tiggelaar... Hoe je doelen stelt die wél werken; Hoe je gedrag kiest dat wél tot succes leidt; Welke support wél helpt bij verandering. Dit boek biedt je de allerbeste, actuele inzichten uit de veranderpsychologie. Toegankelijk, praktisch én effectief. Extra: bevat een praktijkgids met meer dan 80 tips, overzichtelijk op een rij! _______ Dr. Ben Tiggelaar studeert al ruim 30 jaar op leiderschap en verandering. Hij is bekend van bestsellers als Dromen, durven, doen, seminars als MBA in één dag, en zijn wekelijkse column in NRC Handelsblad.

Binge-reading: lees deze series nu tegen extra scherpe prijs

Bekijk alle ebooks

Deze actie loopt t/m 30 april 2020

Lees de spannende ebooks van diverse top-auteurs nu voor maar €5,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

Deze actie loopt t/m 30 april 2020

Backlist: lees ebooks van diverse auteurs voor maar €4,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

Deze actie loopt t/m 30 april 2020