Luister nu naar de Van der Velde Boeken podcast! De podcast waarin we je meenemen in de wereld van Van der Velde Boeken, en waarin we het natuurlijk gaan hebben over boeken. Héél veel boeken. Ontmoet je favoriete boekverkopers en maak kennis met alle negen Van der Velde-winkels! Heb je een vraag voor in de podcast? Mail hem naar [email protected] en wie weet wordt jouw vraag beantwoord in de volgende aflevering!

 

Aflevering 2: Drachten

Welkom bij aflevering 2 van de officiële Van der Velde podcast! In deze aflevering zitten we aan de koffietafel van Boekhandel Van der Velde in Drachten. We maken kennis met collega’s Sanne en Laura, die ons alles vertellen over de mooiste kinderboeken en de nieuwste non-fictie. De allereerste vraag van een luisteraar wordt beantwoord en je maakt nog steeds kans op een prachtig boekenpakket!

Aflevering 1: Sneek

Welkom bij aflevering 1 van de officiële Van der Velde podcast! In deze aflevering zitten we aan de koffietafel van Boekhandel Van der Velde in Sneek.

Collega’s Annette en Lotte vertellen over de boeken waar ze het meest naar uitkijken in 2021, hoe het eraan toe ging in de boekhandel tijdens de lockdown, en wanneer we er eindelijk achter gaan komen wie de mysterieuze zevende zus is! Bovendien verloten we onder de luisteraars een prachtig boekenpakket. 

pro-mbookslibr1 : libris