Inkoop

Hoe kunt u uw boeken aan ons verkopen?
Onze winkels in Assen, Drachten en Leeuwarden kopen graag boeken van u in en op de onderstaande inkooptijden kunt u met uw boeken langskomen. We kijken in de winkel per boek of we er belang bij hebben en welk bedrag we u kunnen bieden. U ontvangt dat geldbedrag vervolgens direct aan de kassa. Wilt u weten welke boeken we inkopen? Laat ons een voorselectie van uw boeken maken!

Belangrijk: U moet 18 jaar of ouder zijn en u dient bij de verkoop van uw boeken een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Het geboden bedrag wordt contant uitbetaald aan de kassa of aan u overgemaakt bij grotere bedragen. Aangeboden boeken die niet worden ingenomen, kunnen niet worden achtergelaten in de winkel.

Wanneer kunt u uw boeken aanbieden?

  Assen Drachten

Leeuwarden

Maandag - -

-

Dinsdag 9.30 uur tot 16.00 uur 9.30 uur tot 18.00 uur

9.30 uur tot 16.00 uur

Woensdag - -

9.30 uur tot 16.00 uur

Donderdag - 13.00 uur tot 21.00 uur

9.30 uur tot 16.00 uur

Vrijdag 9.30 uur tot 20.00 uur -

9.30 uur tot 16.00 uur

Zaterdag - -

9.30 uur tot 16.00 uur

Zondag - -

-

Laden & lossen tot 13.00 uur tot 18.00 uur

tot 12.00 uur


In welke boeken zijn we wel geïnteresseerd?

We kopen breed in en we hebben daarom interesse in vrijwel alle genres. Bij de inkoop is de vraag naar een titel het belangrijkst, maar ook de staat van de boeken speelt een rol.

Laat vrijblijvend een voorselectie maken!
Bent u benieuwd welke boeken we inkopen of wilt u niet voor niets langskomen? We maken graag een voorselectie voor u met de boeken die we kunnen gebruiken. U kunt foto’s of een lijst van de boeken naar ons mailen of toesturen via WhatsApp (06-40319119). Let er bij uw foto's op dat de titel en auteur er leesbaar op staan. U kunt wel hele planken of stapels boeken fotograferen.

In welke boeken zijn we niet geïnteresseerd?
We kopen geen boeken in die binnen de volgende categorieën vallen:

  • Encyclopedieën
  • Studieboeken
  • Streekromans
  • Afgeschreven bibliotheekboeken
  • Kostbare antiquarische boeken
  • Boeken die in slechte staat verkeren
  • Bij literatuur en spanning kopen wij voornamelijk recente titels in en kopen wij maar een beperkt aantal exemplaren per titel in.

Wilt u een grote hoeveelheid boeken aanbieden?
Bij grote partijen kunnen wij ook bij u thuis komen kijken, neem hiervoor contact op met de afdeling inkoop in Leeuwarden via de mail of telefoon (058) -2132360.

pro-mbookslibr2 : libris