Benjamins bruid

Benjamins bruid

luisterboek
Yvonne Keuls Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 21,55

Benjamins bruid

Luisterboek MP3

€ 21,55

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Dolores is twaalf jaar als zij in 1935 met haar moeder naar Nederland repatrieert. Zij heeft nog geen idee wat het leven voor haar in petto heeft. Een bewogen leven, zal later blijken. Cruciaal zijn haar drie huwelijken, en op latere leeftijd de komst van de jongeman Benjamin, die zij als haar verloren zoon gaat beschouwen.

Benjamins bruid is het meeslepende en ontroerende liefdesverhaal van Dolores, maar het is ook het verhaal van haar Indische familie, haar echtgenoten, haar vrienden en vooral het verhaal van haar zoon en diens plaatsvervanger.

De enigszins getroebleerde moeder-zoonrelatie wordt in deze nieuwe roman van Yvonne Keuls op ontwapenende wijze neergezet. Zij schuwt daarbij thema’s als dementie, homoseksualiteit en het feminisme niet, waarmee ze ook de tijdgeest van de jaren ’60, ’70 en ’80 verbeeldt. Daarnaast is Benjamins bruid een ode aan artistieke en creatieve mensen.

Yvonne Keuls bewerkte zelf haar boek Benjamins bruid tot het luisterboek, dat tegelijkertijd met het gewone boek bij Uitgeverij Ambo Anthos verscheen.
ISBN
9789047607571
Verschenen
04-06-2009
Bindwijze
Luisterboek MP3
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Speelduur
9:50:35
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris