Ik begrijp waarom ik verkoop, dus ik verkoop beter

Hoe succesvolle verkopers het gedrag van klanten begrijpen en beïnvloeden

Willem Verbeke ; Maarten Colijn Taal: Nederlands

Paperback

€ 28,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Ik begrijp waarom ik verkoop, dus ik verkoop beter

Paperback

€ 28,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd t/m 31-12-2021 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren t/m 10 januari 2022

Waarom verkopen sommige verkopers meer dan andere?
Zelfinzicht en sociale intelligentie vormen de geheime kracht achter iedere succesvolle verkoper. Sociale intelligentie stelt verkopers in staat te kijken vanuit een ander perspectief: dat van de klant. Deze verkopers zijn als 'kennisbrokers' die niet alleen haarfijn aanvoelen wát hun klanten nodig hebben maar ook waaróm. En dat is waar het om draait, want pas dan kun je als verkoper je klant echt een oplossing aanreiken. Sociale intelligentie is echter niet iets vanzelfsprekends. Succesvolle
verkopers moeten voortdurend werken aan het verbeteren van hun sociale intelligentie. Geen sinecure, dus. Maar iedereen kan het leren! Dit boek laat zien hoe.

De auteurs tonen hoe succesvolle verkopers hun sociale intelligentie ontwikkelen en hoe je dit zelf ook onder de knie kunt krijgen. Ze maken daarbij gebruik van wetenschappelijke inzichten uit de biologie, de psychologie en de sociale neurowetenschappen. De theorie wordt bovendien geïllustreerd door talloze anekdotes uit het leven van alledag, gecombineerd met praktische tips waardoor je je klant beter zult gaan begrijpen en effectiever kunt beïnvloeden.

Professor dr. Willem Verbeke is bijzonder hoogleraar aan de Erasmus School of Economics Rotterdam en mede-eigenaar van Professional Capital. Drs. Maarten Colijn is medeoprichter en zakelijk directeur van Professional Capital.
ISBN
9789462201354
Vorm
Paperback
Uitgever
Academic service
Druk
1e
Verschenen
16-02-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
192 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris