*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Helemaal Toon

Bloemlezing uit het complete oeuvre van Toon Hermans

Toon Hermans Taal: Nederlands

Gebonden

€ 29,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Een chronologische selectie uit alle gedichten, liedjes, prozawerk, dagboeken en conferences 'Op zondagmorgen neem ik weleens de tijd om wat te mediteren: wie ben ik? Wat doe ik hier? Wat is leven? Vaak kom ik tot dezelfde gedachte. Wie leven wil, moet beginnen met erin te geloven. Wat moet je met een leven waar je niet in gelooft? Iedere morgen begint met het geloof in de komende dag, en met het gevoel dat je die dag hebt gekregen. Hij wordt je geschonken door het leven, en het is goed hem bewust als een geschenk te beleven.' helemaal TOON is de ultieme bloemlezing uit het werk van Toon Hermans (1916-2000). Alle teksten, van gedichten en liedjes tot dagboeken en conferences, werden zorgvuldig  geselecteerd op basis van kwaliteit, populariteit en historische relevantie. Het resultaat is een kleurrijk levensverhaal in Toons eigen woorden en verzen. Toon Hermans was een van de grootste theaterpersoonlijkheden en de meest gelezen dichter die Nederland en Vlaanderen ooit hebben gekend.
ISBN
9789401428477
Vorm
Gebonden
Uitgever
Lannoo
Druk
4e
Verschenen
15-03-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
552 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris