Wolfmaan

Tisa Pescar Taal: Nederlands

Paperback

€ 19,95

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Wolfmaan - Tisa Pescar

Alweer bijna tien jaar geleden werd de vloek, die op Cat, Maire, Eris, Radu en Pascal rustte, doorbroken. Het leven in hun afgelegen huis in het Franse bos lijkt in rustig vaarwater te zijn gekomen. Maar schijn bedriegt. Elke avond worden er foto's aan hun adres afgeleverd, getuigend van de zieke geest van een onmenselijk monster dat uit is op wraak. Dat deze wraakzucht levens zal gaan kosten lijkt onvermijdelijk. Gaandeweg geeft het eeuwenoude document geheimen prijs, waar de vrienden liever niets van hadden willen weten. Hen wordt echter geen keus gelaten. Achtervolgd door geesten uit het verleden, raken zij in de ban van een zenuwslopende race tegen de klok, of liever gezegd tegen de maancyclus.
In 2008 publiceerde Tisa Pescar (1967, Rotterdam) Jachtmaan, een verhaal vol bovennatuurlijke dreiging en mysterie. In Wolfmaan zijn de geheimen van de nacht duisterder dan ooit.

De media over Jachtmaan (2008): "
Erg geloofwaardig, vermakelijk en spannend."(Crimezone) "Dit verhaal is enig in zijn soort."(Euroreviews)
ISBN
9789079552177
Vorm
Paperback
Uitgever
Kramat
Druk
1e
Verschenen
01-07-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
304 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris