*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Alfa - Het geheime leven van Radu Lupescu

het geheime leven van Radu Lupescu

Tisa Pescar Taal: Nederlands

Paperback

€ 9,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

'Profeszor doktor. Tudom mi vagy.' Ik weet wat je bent. De woorden die tijdens zijn gastcollege aan de universiteit van Târgu Mure vanuit het niets tot hem doordringen, brengen Radu Lupescu behoorlijk in verwarring. Want voor het oog van de wereld is hij een gewone man die een gewoon leven leidt. In werkelijkheid is Radu echter allesbehalve gewoon. Hij is een moroi, een weerwolfvampier met een duister verleden. En dat verleden lijkt hem nu te hebben ingehaald. Als Radu dan ook nog eens met niet mis te verstane bedoelingen wordt benaderd door de bloedmooie Ileana, beseft hij, plotseling en met verbijsterende gevolgen, dat zijn toekomst er niet bepaald rooskleurig uitziet. Vooropgesteld dat hij een toekomst hééft... Tisa Pescar is een bevlogen auteur die al sinds haar kindertijd schrijft. In deze roman, Alfa, presenteert ze een fascinerende wereld waarin weerwolven en weerwolfvampiers, moroi en strigoi, zich voor de gewone mens angstvallig verborgen houden. En daar hebben ze goede redenen voor. Pescar woont en werkt in Den Haag.
ISBN
9789024560233
Vorm
Paperback
Uitgever
Luitingh-Sijthoff
Druk
1e
Verschenen
12-04-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
288 pp.
Genre
Fantasy
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris