Het betoverende leven

ebook

Vind rust, verbinding en inspiratie in de natuur

Sharon Blackie Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 12,99

Het betoverende leven

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Het betoverende leven van Sharon Blackie is een pleidooi om meer te genieten van de magie van de natuur, en eigenlijk van het leven in het algemeen. Want wie af en toe naar buiten gaat weet het: de natuur is betoverend. De natuur brengt je meteen in het nu, maakt je rustiger in je hoofd en dankbaar voor kleine dingen als een fluitende merel en een mooie oude eik in volle bloei.

Volgens Sharon Blackie is een betoverend leven mogelijk voor iedereen. Het betekent dat je een intuïtief leven leidt in verbinding met de natuur, jezelf en de mensen om je heen. Een leven waarin je verwondering kunt omarmen en je creatieve verbeelding de vrije loop durft te laten.

Voor kinderen is betovering heel gewoon, maar naarmate we ouder worden en alle sociale en culturele conventies de overhand krijgen, verliezen we deze natuurlijke spontaniteit, want hoe vaak gunnen we onszelf nou zo’n magisch moment? Gelukkig is het een manier van denken die we kunnen cultiveren.

Met als uitgangspunt de inspiratie en wijsheid uit mythes, sprookjes en volksvertellingen geeft Sharon Blackie je vele praktische tips en handvatten om betovering terug te brengen in je leven. Ze leert je om weer écht connectie te maken met de natuur, jezelf en je omgeving. De prachtige natuurbeschrijvingen sprankelen en inspireren en maken bovendien dat je meteen zin hebt om naar buiten te gaan.

Het betoverende leven is het antigif tegen de vervreemding van onszelf in een wereld die steeds sneller, materialistischer en virtueler wordt. Het laat je zien dat de magische momenten juist schuilen in genieten van het alledaagse.

ISBN
9789020215212
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
04-12-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
282 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris