Het Huwelijk

Selma C. Taal: Nederlands

Paperback

€ 19,95

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Het Huwelijk

Paperback

€ 19,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd t/m 31-12-2021 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren t/m 10 januari 2022

Als Chloé Vandenberg op haar trouwdag door haar aanstaande wordt verlaten, lijkt haar hele wereld in te storten. Na de eerste schok besluit ze om het roer om te gooien. Ze verbrandt al haar schepen in New York en zinspeelt op wraak. Allereerst gaat ze met haar twee beste vriendinnen Kiki en Bo genieten van een vakantie in Las Vegas om daarna zelf uit te gaan zoeken wat ze verder met haar leven wil.
Maar langzaam dreigt Chloé de grip op haar leven te verliezen. De mysterieuze gebeurtenissen die in New York waren begonnen, blijven haar achtervolgen en kan ze niet langer negeren. De rust waarnaar Chloé zo hard op zoek is, blijft¬ uit.
Als ze dan halsoverkop en tot over haar oren verliefd wordt op de geheimzinnige en zwijgzame Pete, worden de gebeurtenissen in haar leven nog raadselachtiger en gevaarlijker dan ooit. Zal Chloé haar geluk ooit nog weten te vinden?

Selma C. (1973) brengt met “Het Huwelijk” haar eerste erotische thriller uit. Na een succesvolle zakelijke carrière, werd ze in 2018 arbeidsongeschikt verklaard wegens een chronische hersenziekte. In plaats van “achter de geraniums te gaan zi¬tten” zoals ze zelf altijd zegt, heeft ze zich opnieuw uitgevonden en de liefde voor het schrijven ontdekt.
De erotische component is volledig buiten haar comfort zone, maar iedereen die haar persoonlijk kent, weet dat ze altijd haar grenzen blijft opzoeken en de lat hoog legt, met als resultaat haar eerste thriller.
ISBN
9789464067897
Vorm
Paperback
Uitgever
Emotion
Druk
1e
Verschenen
10-06-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
310 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris