Sjakie en de grote glazen lift

ebook
Roald Dahl Taal: Nederlands

ebook

€ 9,99

Sjakie en de grote glazen lift

ebook

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Sjakie en de grote glazen lift is de opvolger van Sjakie en de chocoladefabriek. Een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

Dit e-book kun je op je smartphone, tablet én op je e-reader lezen. Dit e-book is geschikt voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen.

Dit boek begint waar Sjakie en de chocoladefabriek ophoudt: in Willie Wonkas grote glazen lift. Samen met zijn ouders en grootouders en meneer Wonka vliegt Sjakie boven de stad, op weg naar de chocoladefabriek waarvan hij de nieuwe eigenaar is.

Maar niets gaat volgens plan. Door het geruzie van opoe Jakoba drukt Sjakie te laat op de groene knop. De lift schiet omhoog, sneller en sneller, hoger en hoger!

Zijn we te ver gegaan? vroeg Sjakie.
Te vér? riep meneer Wonka. En of we te ver zijn! Zal ik jullie eens wat vertellen, jongens? We zijn in de ruimte, we vliegen in een baan om de aarde.

Maar ze zijn niet de enigen vlakbij vliegt een Amerikaans super-ruimtehotel. Wat kan Sjakie doen om dit avontuur tot een goed einde te brengen?

Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld. VPRO-gids
ISBN
9789026135200
Vorm
ebook
Uitgever
De Fontein Jeugd
Druk
1e
Verschenen
25-01-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
107 pp.
Genre
Fictie 10+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris