*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Sorry dat ik je wakker bel

Het leven van een verloskundige

Marlies Koers Taal: Nederlands

Paperback

€ 20,99

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Sorry dat ik je wakker bel

Paperback

€ 20,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij:
Van der Velde A-kerkhof
Van der Velde Grote Markt
Van der Velde Leeuwarden
Van der Velde Assen
Van der Velde Drachten
Van der Velde Sneek
Van der Velde Harlingen
Van der Velde Dokkum

'Marlies doet het weer! Een prachtig, ontroerend, van begin tot eind boeiend boek over haar vak en de geboortezorg in Nederland.' Michelle Bollen-Walk, ondernemer en content creator

Van een voorspoedige badbevalling met mooie achtergrondmuziek tot een spoedkeizersnede in het ziekenhuis. En ’s avonds ook nog aanschuiven bij een talkshow op nationale tv om te praten over haar eerste boek. Het leven van verloskundige Marlies Koers is er niet rustiger op geworden.

In Sorry dat ik je wakker bel geeft Marlies een uniek inkijkje in een jaar uit haar dynamische leven als verloskundige. Wat te doen als de vader in spe corona blijkt te hebben, of als een kraamvrouw met koorts naar de begrafenis van haar vader wil? Marlies laat je van dichtbij meemaken hoe bijzonder het elke keer weer is om nieuw leven op de wereld te mogen brengen.

Marlies Koers (1991) studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie in Groningen. Ze werkt als verloskundige in haar eigen praktijk, is columnist voor WIJ Jonge Ouders en organiseert workshops op het gebied van verloskunde. In 2020 debuteerde ze met de bestseller Dagboek van een verloskundige. Marlies woont met haar vriend in Deventer.

ISBN
9789000372355
Vorm
Paperback
Uitgever
Spectrum
Druk
3e
Verschenen
07-09-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
280 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris