De zeven zussen

ebook
Lucinda Riley Serie: De zeven zussen (1) | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

De zeven zussen

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In De zeven zussen, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hun vader bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Maias verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

De zeven zussen is het eerste deel uit de achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Dit eerste deel werd onder meer uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2018 en 2019.

Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk! Margriet

Leest als een trein. Libelle

ISBN
9789401608299
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
24-09-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
447 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris