Het oordeel van de wolf

ebook
Leigh Bardugo Serie: De Grishaverse | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Het oordeel van de wolf

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Het epische vervolg op 'De verminkte koning' en het slot van de Grishaverse!

Fjerda's gigantische, goed uitgeruste leger maakt zich klaar om Ravka binnen te vallen en Nikolai Lantsov moet alles in de strijd gooien om dit gevecht te winnen: zijn vindingrijkheid, zijn legendarische charmes en zelfs zijn verborgen monsters. Maar een duister gevaar ligt op de loer, een gevaar dat zelfs niet verslagen kan worden door de jonge koning met een gave voor het onmogelijke.

Zoya Natzjalensky heeft al te veel verloren aan de oorlog. Ze zag haar mentor sterven en haar ergste vijand weer tot leven komen, en ze weigert nog een vriend te begraven. Nu is ze genoodzaakt haar krachten te gebruiken om zo het wapen te worden dat het land nodig heeft.

Diep doorgedrongen in vijandelijk gebied probeert Nina Zenik met een valse identiteit het gezag in Fjerda te ondermijnen. Maar haar wraakzucht en haat voor de drüskelle kan haar land de kans op vrijheid kosten en ervoor zorgen dat haar rouwende hart nooit geneest.

Koning. Generaal. Spion. Ondanks de dreigende duisternis moeten ze samen een manier vinden om een toekomst in Ravka mogelijk te maken - of ze zullen hun natie ten onder zien gaan.
ISBN
9789463492768
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Blossom Books
Druk
1e
Verschenen
23-06-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
600 pp.
Genre
Fictie 15+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris