Buttkick jezelf!

er is er maar een verantwoordelijk voor jouw geluk: jij!

Jan Dijkgraaf Taal: Nederlands

Paperback

€ 16,99

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

We kunnen de economie de schuld geven. De regering. Geert Wilders. Europa. De buren. Familie. Onze partner (of juist het ontbreken ervan). De pechduivel (en dus niet de geluksvogel). Maar er is er maar één echt verantwoordelijk voor jouw geluk. En dat ben... JIJ!
In 'Buttkick jezelf!' geeft de enige Nederlander die er mee wegkomt als hij mensen - ook nog tegen betaling... - een schop onder hun kont geeft, Jan Dijkgraaf, in 101 prikkelende hoofdstukken aan hoe je in je werk en privé (weer, eindelijk, whatever) succesvol wordt. Hij houdt je een spiegel voor, maar hij geeft ook hier en daar een schouderklopje. Want van het geven van een compliment is nog nooit iemand doodgegaan.
Het enige nadeel van het boek: je moet er wel wat mee dóen. Als je na het lezen weer onderuitzakt in je driezitsbank en in de trein stapt naar je negen-tot-vijf-baan, zonder enige ambitie meer te doen dan uit te rollen richting kist, wordt het niks meer met je. Dus realiseer je: alles wordt anders. Want: leuker!

* Ga eens niet bij de plaatselijke pizzeria 'uit eten'
* Besteed een uurtje aan overtollige beharing
* Geef die Roemenen kleding die nog jaren mee gaat
* Koop maar wel die schoenen van 250 euro
* Solliciteer twee niveautjes te hoog voor jezelf
* Ga één dag per week voor jezelf werken
* Zeg 'nee' zodra je 'eh...' denkt
ISBN
9789045314891
Verschenen
20-01-2014
Bindwijze
Paperback
Pagina's
160 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks2 : libris