De krachtige waarheid van Al wat Is

innerlijke vrijheid, juist nu!

Fokke Slootstra Taal: Nederlands

Paperback

€ 17,95

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
De krachtige waarheid van Al wat Is

Paperback

€ 17,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Fokke Slootstra’s zoektocht naar zin en bestemming van het leven begon al toen hij zes jaar was. Het was feest in het dorp waar hij woonde en langs de vaart hingen prachtige felgekleurde lichtjes. Maar thuis was de sfeer heel anders, het was voor het eerst dat hij zijn vader zag huilen, want zijn oma was overleden. De jonge Fokke vroeg zich af ?kun je zomaar doodgaan, wanneer gebeurt dat dan en wie ben ik dan als mens dat ik ook maar zo weer kan verdwijnen.? In zijn puberteit en volwassenheid zette de zoektocht naar de betekenis van het leven zich voort en verdiepten zijn inzichten.
In dit boek nodigt hij de lezer uit, zich mee te laten voeren op een interessante ontdekkingsreis, vol verwondering van het mysterie wat leven heet, door de fascinerende wereld van psychotherapie en spiritualiteit.
Het boek begint met de beschrijving van de Bron, ook wel God, Tao of Zijn genoemd. In de twee hoofdstukken ?Het geheim van onze herinneringen? en ?De stromende aard van de werkelijkheid?, word je als lezer meegenomen naar het mysterie van de ontdekkingen van de kwantumfysica en hoe we die ontdekkingen ook praktisch in ons leven kunnen vertalen.
Een boek over psychotherapie en spiritualiteit ontkomt er niet aan ook in te gaan op crises in onze partnerrelaties en op welke manier we deze relaties kunnen gebruiken, in de goede zin van het woord, voor bewustwording en persoonlijke groei.
Tot slot wordt in het hoofdstuk ?De spirituele bypass?, de wijd verbreide neiging om spirituele beoefening te gebruiken om bepaalde emotionele en/of persoonlijke onafgemaakte zaken te omzeilen of te verdoezelen, besproken.
Het is Fokke zijn passie, al zijn hele leven, om op een intense manier te werken met mensen zodat zij tot bewustwording, vrede en vrijheid komen, zie www.verwondering.eu. In dit boeiende en verhelderende boek deelt Slootstra rijkelijk uit zijn verworven ervaringen. Het is een steun voor allen die de diepte in duiken.
ISBN
9789089541178
Vorm
Paperback
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-09-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
105 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris