Patisserie en ander fijn gebak

Eddie Benghanem Taal: Nederlands

Gebonden

€ 49,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Patisserie en ander fijn gebak

Gebonden

€ 49,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade… Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie. Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint met een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg… en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef. Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker. Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto’s: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen…
ISBN
9789022334461
Vorm
Gebonden
Uitgever
Manteau
Druk
1e
Verschenen
20-11-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
580 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris