Zonder schuld

Dana Smit Serie: Hazel Kramer (1) | Taal: Nederlands

Paperback

€ 21,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Zonder schuld

Paperback

€ 21,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij:
Van der Velde Leeuwarden
Van der Velde Groningen Grote Markt
Van der Velde Groningen A-kerkhof
Van der Velde Drachten
Van der Velde Assen
Van der Velde Sneek
Van der Velde Harlingen
Van der Velde Dokkum

Zonder schuld van Dana Smit is het eerste deel uit de Hazel Kramer-reeks. Profiler Hazel Kramer wordt op een ochtend gebeld door Adam Palmer – inspecteur bij de Londense politie –, die haar hulp vraagt bij een uitzonderlijke moordzaak. Het slachtoffer en de plaats delict zijn bedekt met afval en alle sporen van de dader zijn gewist. Het doet Hazel denken aan een zaak uit het verleden en ze neemt contact op met Julius Bell – een meedogenloze advocaat. Hij stemt toe te helpen, maar onder één voorwaarde: hij wil bij de zaak betrokken blijven.

De tijd dringt, er worden meer moorden gepleegd en de leugens stapelen zich op. Julius, Adam en Hazel gaan op zoek naar de dader, maar langzaam komt Hazel erachter dat niemand de volledige waarheid spreekt, ook Julius en Adam niet. Ze staat er alleen voor. Als ze vervolgens ook twee dagen uit haar eigen geheugen kwijtraakt slaat de twijfel toe, kan ze zichzelf niet eens meer vertrouwen? Ze moet alles op alles zetten om de zaak op te lossen en haar reputatie te redden; lukt het haar de moordenaar te vinden, en ten koste van wie?

Zonder schuld van Dana Smit is een ontdekkingstocht door de menselijke geest, van goed tot kwaad, langs de soms dunne lijn die de twee scheidt. Waar ligt jouw grens als je tot het uiterste wordt gedreven?

‘Fantastisch!!’ – Vriendin

ISBN
9789026357114
Verschenen
03-05-2022
Bindwijze
Paperback
Pagina's
344 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Formaat
21,4 cm x 13,6 cm x 2,8 cm
Gewicht
433 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris