*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Up on the Hilton roof

over leven en werk van Herman Brood

Bart Chabot Taal: Nederlands

Paperback

€ 25,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Iedereen weet wie Herman Brood was, maar er zijn maar weinig mensen die hem echt hebben gekend. Een van die uitverkorenen is Bart Chabot. Hij maakte zijn vriend jarenlang van nabij mee – thuis, op straat, onderweg, in het theater – en schreef vier boeken over hem, die samen een meeslepend verslag vormen van de avonturen van Nederlands enige echte rock-’n-rollheld. De hoogtepunten uit die boeken zijn nu samengebracht in één kloeke bundel. In dit levendige monument voor een fenomeen komen alle gedaantes van Herman Brood aan bod: de muzikant, de kunstenaar, de dichter, de performer, maar ook de zoon, de echtgenoot, de vader en het ongrijpbare kind dat weigerde volwassen te worden.
Up On The Hilton Roof is een ooggetuigenverslag, een biografie, een schelmenroman – maar vooral een ontroerend en hilarisch portret van een volstrekt unieke, creatieve en scherpzinnige geest die doorging tot hij niet meer door kon gaan en die tien jaar na zijn dood nog steeds onsterfelijk is.
ISBN
9789023459026
Vorm
Paperback
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Druk
1e
Verschenen
01-02-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
667 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris