*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Prisma pocketwoordenboek Nederlands

FLUO editie

Paperback

€ 9,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Dit is een PRISMA woordenboek - ècht wel!

De Prisma Pocketwoordenboeken zijn nummer 1 op de middelbare school. Ze worden elk jaar geüpdatet en hebben meer trefwoorden, verklaringen en voorbeelden dan alle andere pocketwoordenboeken.

Binnen deze kaft vind je het meest uitgebreide pocketwoordenboek Nederlands dat je kunt krijgen. Net als de reguliere editie bevat het ruim 42.000 trefwoorden en 90.000 betekenissen en voorbeeldzinnen. Het is ook beschikbaar als app en online versie. Deze Prisma is geactualiseerd met tientallen nieuwe trefwoorden, zoals Socialbesitas en stevia.

Prisma pockets zijn bedoeld voor alle scholieren in het middelbaar onderwijs en worden aanbevolen door docenten. Elk jaar verschijnt een nieuwe editie, geredigeerd door ervaren lexicografen en vertalers.

Prisma pocketwoordenboeken: de dikste, de beste, de felste!

ISBN
9789000341191
Vorm
Paperback
Uitgever
Prisma
Druk
99e
Verschenen
22-04-2014
Taal
Nederlands
Genre
Naslagwerken & Woordenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris