We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 25,00

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Aangespoeld... in Oostende

Paperback

€ 25,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Veel mensen hebben plannen om vanuit het binnenland te verhuizen naar de Belgische kust. Ervaringsdeskundige Walter Van den Branden zette in 2013 de stap vanuit het landelijke Lint en spoelde aan in Oostende. ‘AANGESPOELD... in Oostende’ beschrijft het proces dat hij, samen met zijn echtgenote Gusta, heeft doorgemaakt: vanaf de beslissing tot verkoop van de woning in het binnenland, over de aankoop van een nieuwbouwappartement aan de zee, tot en met zijn integratieproces in Oostende. Aan dit laatste koppelt hij alle wetenswaardigheden, ervaringen en troeven die zij in de voorbije jaren in Oostende mochten ervaren. Dit boek is onmisbaar voor wie van plan is om vanuit het binnenland te muteren naar de zee. Ook voor wie recent deze stap gezet heeft, bevat deze publicatie veel nuttige informatie, praktische raadgevingen, luchtige beschouwingen en grappige anekdotes die de aantrekkingskracht van wonen aan zee illustreren. Burgemeester Bart Tommelein schreef het voorwoord. Walter Van den Branden (1947) zette zijn eerste journalistieke stappen bij de Gazet van Antwerpen. Zijn kennis bracht hij eveneens over in weekbladen, maandbladen en eigen publicaties. Van 2009 tot 2016 was hij voorzitter van de Vlaamse Journalisten Vereniging (VJV). Vandaag is hij actief als hoofdredacteur van de lifestyle-publicatie ‘OMAG Citymagazine’.
ISBN
9789464077018
Vorm
Paperback
Uitgever
Bitbook
Druk
1e
Verschenen
18-10-2020
Taal
Nederlands
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris