De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

AVM

€ 39,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

In deze bijzondere serie weet prof.dr. Vincent Icke de zes machtigste theorieën in de natuurkunde begrijpelijk te maken. Mechanica, Thermodynamica, Elektromagnetisme, Kwantummechanica, Relativiteitstheorie en de ¿Theorie van Alles¿. Met zijn vele voorbeelden, anekdotes en proefjes geeft hij tegelijkertijd antwoord op de fundamentele vraag wat een natuurkundige theorie eigenlijk is. Waar is theorie voor nodig? Is een theorie wel een ontdekking? Waarin verschilt een theorie van zomaar een mooi verhaal? Waarom zegt men van waarnemingen dat ze worden ¿verbeterd¿, maar spreken veel mensen over het ¿omverwerpen¿ van theorieën? Op deze zes dvd¿s legt hij het allemaal haarfijn uit. Een onmisbare dvd-box voor iedereen die nu echt eens precies wil weten hoe het allemaal zit in de boeiende wereld van de natuurkunde!
ISBN
9789085710769
Vorm
AVM
Uitgever
Veen Media
Druk
1e
Verschenen
11-10-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
164 pp.
Genre
Mediadragers
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris