De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

 

Gebonden

€ 14,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

De meeste mensen zullen de term 'zwarte gaten' wel kennen. Maar hoe een zwart gat is opgebouwd, lijkt onbegrijpelijk. Toch is het te snappen, als je maar niet bang bent voor wat vreemd en onbekend is. Een zwart gat is een zonsondergang waarbij de zon in zichzelf ondergaat. Die ondergang van een ster, waarbij niets overblijft dan gekromde tijd-ruimte, werd in 1919 voorspeld op grond van de Algemene Relativiteitstheorie, die door Albert Einstein in november 1915 werd voltooid. Om dat eeuwfeest te vieren schreef Vincent Icke dit boek over zwarte gaten. Wonderlijke vormen, die zijn gebouwd uit ruimte en tijd, zoals je een bloem kunt vouwen uit een blad papier. Vincent Icke is hoogleraar theoretische astrofysica aan Universiteit Leiden, bijzonder hoogleraar kosmologie aan de Universiteit van Amsterdam, beeldend kunstenaar en publicist. Door zijn optredens bij DWDD en zijn columns in NRC Handelsblad is hij bekend bij het grote publiek. Hij publiceerde tal van boeken, onder meer over Christiaan Huygens en over astrofysica. Recentelijk verschenen van zijn hand het boek Zwaartekracht bestaat niet en de DVD/box Alles voor een meisje.
ISBN
9789491693595
Vorm
Gebonden
Uitgever
ISVW Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
15-01-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
112 pp.
Genre
Geografie & Landbouw
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris