De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

€ 49,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Wat is er nodig om een mens te maken? Een uitdijend heelal. Gebouwd uit deeltjes, ruimte en tijd, en hun subtiele mechanismen. Een honderdmiljardste van een seconde na het begin van ruimte en tijd ontstond waterstof, maar pas na een half miljard jaar klonterde die samen om sterren te vormen. Daaruit kwam sterrenstof: koolstof, stikstof, en alle andere elementen waardoor wij leven. Bijna vijf miljard jaar later was de mens voldoende ver geëvolueerd om een paar van die kosmische mechanismen te doorgronden. En zie: alle eigenschappen van deeltjes-ruimte-tijd, en al hun wonderlijke wisselwerkingen, blijken nodig te zijn voor ons leven. Dus komen verdere vragen op: wat weten we nog niet? Is er leven buiten de Aarde, en hoe zou dat er uit kunnen zien? Vincent Icke is hoogleraar theoretische astrofysica aan de Universiteit Leiden, en bijzonder hoogleraar kosmologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij publiceerde tal van boeken waaronder The force of symmetry, Niks relatief, Kosmische krachten, Dat kan ik me niet voorstellen, en drie boeken over Christiaan Huygens. Zijn boek Gravity does not exist verschijnt eind 2013. Een aantal van zijn voordrachten verscheen op cd (Christiaan Huygens, Kosmische krachten) en dvd (Grote natuurkundige theorieën). Hij verschijnt regelmatig op televisie en publiceert in dag- en weekbladen (o.a. NRC-Handelsblad). Daarnaast is Icke beeldend kunstenaar en grafisch ontwerper.
ISBN
9789491693205
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
Druk
1e
Verschenen
12-02-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
128 pp.
Genre
Mediadragers
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris