We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Cherry Beats

Paperback

€ 19,50

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Bon Jovi. Bryan Adams. Presley West. Mijn favoriete muziekmensen. Slechts één van hen binnen handbereik. De avond voordat Presley West ons stadje Hollings Hill zou verlaten, kwamen al mijn middelbare schoolfantasieën tot leven. Hij wilde me eindelijk. Acht jaar lang had ik zitten piekeren, en nu ging ik, barkeeper Tessa Lisbon, er verdomd zeker van zijn dat ik die nacht van mijn leven zou hebben, voordat de muziekindustrie hem zou wegkapen. Nooit je idolen neuken. Dat is wat ze zeggen, toch? Nou, ik deed het, en ik deed het goed. Nou ja, ik heb het op een of andere manier voor elkaar gekregen om mijn eigen hart te verneuken. Hij gaf me een nacht om hem te overtuigen om te blijven. Uiteindelijk heb ik hem gesmeekt om te gaan. Voor altijd. Maar dat is het ding met rocksterren: ze doen wat ze willen, wanneer ze willen, en voor altijd duurde niet zolang als ik had verwacht. Presley was terug, en overal waar ik keek, zag ik zijn gezicht en hoorde ik zijn stem en muziek. Ik had officieel geen manier meer om aan hem te ontsnappen.
ISBN
9789493030749
Vorm
Paperback
Uitgever
SVM Publishing
Druk
1e
Verschenen
11-01-2021
Taal
Nederlands
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris