We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 9,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Gluten free recipes are based on a gluten-free diet, which is a diet that does not allow protein called gluten. You can find gluten in wheat, rye, barley and triticale which is a grain that is a cross between rye and wheat grain. The reason for excluding gluten is that this protein is known to cause inflammation in the small intestine which is seen in people with celiac disease. This diet is thus recommended for people suffering from celiac disease and those with sensitive digestive systems.
ISBN
9781633830097
Vorm
Paperback
Uitgever
Mihails Konoplovs
Druk
1e
Verschenen
12-08-2014
Taal
Engels
Pagina's
38 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris