De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 49,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Tijd voor een evaluatie van het tuchtrecht in de financiële sector in Nederland. Duidelijk is de roep binnen en buiten de financiële sector om een serieuze toepassing van het tuchtrecht. Deze bundel brengt het tuchtrecht voor de financiële sector in kaart. Naast beschrijvende – voor de praktijk relevante – bijdragen, bevat de bundel ook opiniërende bijdragen. Daarbij wordt onder andere de vraag beantwoord welke verwachtingen aan het tuchtrecht mogen worden ontleend. Ook wordt daarbij de vraag gesteld of het tuchtrecht wel een geschikte vorm van regulering is voor de medewerkers van financiële ondernemingen. Daarnaast schetsen specialisten uit de wetenschap, de (tucht)rechtspraak, de advocatuur en de financiële sector de contouren waartegen het gedrag van individuen getoetst wordt of zou moeten worden. Daarbij zijn niet alleen wettelijke voorschriften de norm voor deze beroepsgroep, maar kunnen ook ‘zachtere’ regels of omgangsvormen van toepassing zijn die specifiek zijn voor deze beroepsgroep. Het is juist deze combinatie van ‘hard and soft rules’ die het tuchtrecht, en daarmee deze bundel, zo boeiend maakt.
ISBN
9789462512153
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Paris B.V.
Druk
1e
Verschenen
23-01-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
196 pp.
Genre
Recht
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris