De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 18,00

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Een gedichtenbundel, geschreven door een psychiatrische verpleegkundige, die de gevoelens van alle aspecten in de psychiatrie bloot legt. Geen enkel onderwerp wordt uit de weg gegaan: van een depressie tot een verslaving, tot de gevoelens die personen in de geestelijke gezondheidszorg meemaken. Doordat het geschreven is door een psychiatrische verpleegkundige, werkzaam op een psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis, worden ook de gevoelens van de auteur in deze gedichtenbundel verwerkt. Hij komt er alle lagen van de geestelijke gezondheidszorg tegen, waardoor hij zijn gevoelens bij al deze situaties kan schetsen in deze 25 korte krachtige gedichten. Laat je meevoeren in de wereld van een zorgverlener in de geestelijke gezondheidszorg.
ISBN
9789464058000
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
20-03-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
57 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris