De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 23,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

In 2011 verscheen het eerste nummer van TIB, Tijdschrift Intern Begeleiders. Met een enthousiaste en kundige redactie zijn wij destijds aan de slag gegaan om een zo praktisch mogelijk vakblad te maken. Er zijn alweer vele nummers van TIB verschenen; en tien jaar TIB is een mooi moment om even terug te blikken. In deze uitgave zijn alle TIBtips verzameld in één bundel. Al tien jaargangen staat in elk nummer een pagina vol praktische TIBtips over thema’s waar u als IB’er dagelijks mee te maken krijgt. Vanzelfsprekend staat de wereld niet stil en de onderwijswereld al helemaal niet. Toch hebben we besloten alle tot nu toe verschenen TIBtips integraal op te nemen, ook al is de huidige situatie anders. Ze geven dan een mooi tijdsbeeld en u zult dat als kritische lezer zeker herkennen en een plaats kunnen geven.
ISBN
9789463172394
Vorm
Gebonden
Uitgever
Instondo
Druk
1e
Verschenen
13-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
84 pp.
Genre
Basisschool
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris