We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 22,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Kalen zonder balen

Paperback

€ 22,99

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Kalen is balen, dat kan zowat de helft van de mannelijke bevolking tussen 25 en 50 bevestigen. Op een dag overkwam het ook auteur Thomas Schoenmakers. Toen z’n haarlijn zich aan een gestaag tempo terug begon te trekken, zadelde dat de voormalig welgelokte jongeman met heel wat vragen op. Werkt zo’n dure haargroeishampoo? Zou een haartransplantatie iets voor hem zijn? Zijn er nog wondermiddelen? Maar bovenal: hoe moet het nu verder? Zwengelend tussen optimisme en wanhoop ging Thomas op zoek naar antwoorden. Hij consulteerde een brede waaier aan experten, zette enquêtes op en ploegde zich door talloze academische papers, waardoor hij de zin en onzin van de haarindustrie leerde onderscheiden. Omdat gedeelde smart halve smart is, treurt Thomas op gepaste wijze om je haaruitval, maar vooral steekt hij je een hart onder de riem en gaat hij op zoek naar oplossingen waar ook jij je goed bij kan voelen. Want het is niet omdat je kapsel terminaal is, dat jij dat ook bent!
ISBN
9789463932028
Vorm
Paperback
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
Druk
1e
Verschenen
30-09-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
192 pp.
Genre
Sociologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris