We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 12,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Viktor verliest zijn echtgenote Helena bij een brutale carjacking. Hij zal hun zoontje van tien, Igor, alleen moeten opvoeden. Viktor kwijt zich met een buitengewone toewijding van zijn taak, en in zijn vastbeslotenheid om Igor te beschermen laat hij niets meer aan het toeval over. Langzaam wordt de biotoop van de vader en (vooral) zoon kleiner, tot verstikkens toe. Blanco is een moderne parabel over angst en gevaar in een waanzinnig complex geworden wereld. Het is een huiveringwekkende roman met een suspense die de lezer de keel toesnoert.
ISBN
9789029573788
Vorm
Paperback
Uitgever
Bezige Bij, De
Druk
3e
Verschenen
01-10-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
184 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris