We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

ebook

€ 21,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.

Sergio Herman maakte een wereldreis om zijn culinaire kennis uit te breiden. Samen met Axel Daeseleire, die even gepassioneerd is over vreemde culturen en producten, ging hij op avontuur. Met 'eten' als universele taal verkenden ze verschillende regio's over de hele wereld.

Dit boek is het resultaat van die tournee: aan de hand van 30 streekgebonden gerechten en tal van culinaire verhalen neemt Sergio je mee op culinaire wereldreis. Van de rijkelijke banketten van de maharadja in India tot de streetfood van Mexico-Stad.

ISBN
9789401464284
Vorm
ebook
Uitgever
Lannoo
Druk
1e
Verschenen
02-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
256 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris