Levering via PostNL: Momenteel is er topdrukte bij de pakketvervoerders, daarom hebben we onze levertijd moeten aanpassen. Wij verwachten dat de bestellingen die vandaag geplaatst worden vóór 15:00 uur morgen worden uitgeleverd.

Tip! Wilt u meer zekerheid dat u uw cadeau op tijd in huis hebt? Overweeg eens uw bestelling te reserveren en op te halen bij de boekhandel. Daar zijn duizenden titels op voorraad.

Levering via PostNL: Ondanks dat we op werkdagen bestellingen voor 15.00 uur dezelfde dag nog aanleveren bij PostNL, kan een klein gedeelte van de pakketjes vertraging oplopen door topdrukte bij PostNL. Tip! Wilt u er zeker van zijn dat u uw cadeau op tijd in huis hebt? Overweeg eens uw bestelling online te reserveren en af te halen in onze boekhandel. Wij hebben duizenden titels op voorraad. Bovendien wordt onze boekhandel bevoorraad door een andere vervoerder en heeft u uw bestelling snel in handen.

ebook EPUB

€ 4,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.- boordevol handige baktrucs- uitleg van bakbenodigdheden en -begrippen- heldere how-to's en baktechnieken- duidelijke stap-voor-stapfoto's- meer dan 160 bakrecepten
ISBN
9789048830398
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Verschenen
04-09-2015
Taal
Nederlands
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris