De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 8,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Family Survival Planner 2014
De Family Survival Planner helpt in duizenden huishoudens het gezin op de rit te houden. Je hangt hem op een prominente plaats op de koelkast, het prikbord of de wc - en in een oogopslag heb je overzicht over elke afspraak van moeder, vader en kinderen. En óf het werkt, die opruimstickers, of de stickers die een beeldschermloze dag aankondigen. 'Het staat op de kalender, dus het gebeurt!'
De planner telt alweer meer dan 1.000 stickers die de kinderen zelf kunnen inplakken. Zo wordt het een vrolijk gezinsalbum om altijd te bewaren. Met humoristische, handige tips van multitask-moeders Rinskje Koelewijn en Toni Westenberg en Nanja Toebaks vrolijke collages. En als altijd met 5 bonusmaanden, zodat het terug-naar-school-moment gevierd kan worden met de nieuwe survival planner. Gelukkig staan ook de Nederlandse én Vlaamse schoolvakanties er weer in, zodat je altijd kunt zien wanneer er vrije tijd aankomt!

ISBN
9789072219794
Vorm
Paperback
Uitgever
Thoeris, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
28-06-2013
Taal
Nederlands
Genre
Overige artikelen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris