We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 18,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Al weer voor het negende jaar kijkt de Family Survival Planner mee in duizenden spitsuurgezinnen, vanaf de koelkast, de wc-deur of het prikbord. In talloze huishoudens heeft de planner de bewoners behoed voor dubbele afspraken, vergeten ouderavonden of over het hoofd geziene ADV-dagen van de juf. En alweer telt de planner zo'n duizend stickers, die kinderen in één oogopslag overzicht bieden over hun vakanties, hun afspraken en die van hun ouders. De auteurs, twee multitaskende werkende moeders, geven je hun beste, humoristische tips en die van hun vriendinnen. En zoals altijd krijg je bij deze planner vijf bonusmaanden cadeau: hij begint al in augustus, als de scholen weer beginnen. Rinskje Koelewijn is redacteur bij NRC Handelsblad en moeder van twee. Toni Westendorp is ondernemer en moeder van drie. Nanja Toebak is grafisch ontwerpster en moeder van één. Planner met kleurenillustraties. 17 maanden: van 1 augustus 2014 tot en met 31 december 2015. Formaat 38 x 28 cm. 38 blz. plus stickervellen
ISBN
9789072219916
Vorm
Paperback
Uitgever
Thoeris, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
15-07-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
38 pp.
Genre
Romantische fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris